Inzicht in uw bedrijfsgegevens en processen
Contact   |   Vacatures   |   Inloggen
#1 in inzichten en expertise
menu_header

Consultant informatie: Mark van de KlashorstMark heeft een bedrijfskundige achtergrond, heeft een Master studie Information Management bij TIASNimbas succesvol afgerond en is Togaf9 en Prince2 gecertificeerd. Daarnaast heeft hij zes jaar voor Oracle Nederland gewerkt, in zijn laatste rol als Senior Consultant Business Intelligence.

Hij heeft project- en architectuurervaring en met de gehele Oracle Business Intelligence Suite, dit is zowel met de Business Intelligence Technology als Business Intelligence Applications toepassingen. Ook kan hij ingezet worden voor het leiden van workshops en geven van trainingen gerelateerd van Oracle Business Intelligence implementaties.

Mark is representatief, communicatief zeer sterk, beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en heeft de inhoudelijke kennis. Mede door zijn ervaring bij Oracle voelt hij zich op zijn gemak in onbekende omgevingen en heeft hij de afgelopen jaren geacteerd als spin in het web in vele verschillende (complexe) klantomgevingen en opdrachten die in de gehele breedte van de Oracle Business Intelligence Suite toepassingsgebied liggen. In deze rol is voor Mark de toegevoegde waarde en afstemming met de bedrijfsdoelstellingen van de te implementeren Business Intelligence oplossing altijd het hoogste doel geweest.

Daarnaast staat Mark open voor nieuwe contacten en indrukken, toont initiatief, levert kwaliteit maar zorgt daarbij dat hij aansluiting bij de wensen van de klant houdt. Groot pluspunt is zijn netwerk, toegang tot documentatie en zijn directe contacten bij Oracle Nederland en Oracle Product Development & Support. Het kennisniveau is bijgewerkt tot de laatste product releases van de Oracle Business Intelligence Suite.

Kortom. Een allround en zeer ervaren 'business value' gedreven Oracle Business Intelligence specialist.
 BI Technologie
 Interactive Dashboards
 Answers
 Publishing
 Delivers
 Office integratie
 Server
 BI Applicaties
 Financial Analytics
 Project Analytics
 Human Resource Analytics
 Supply Chain Analytics
 Customer Sales Analytics
 Procurement and Spend Analytics
 Manufacturing Analytics
 BI Projecten
 Project management
 Datawarehousing
 Advisering / BICC
 Consultancy
 Over ons
 Contact
 Netwerkorganisatie
 Portfolio
 Laatste nieuws
 Inzetbare consultants
 Vacatures
 Blog
 FacturatieOffice.nl facturatie software
 Gratis urenregistratie
 Een factuur maken
 Een creditnota maken
 Een offerte maken
 Een pakbon maken
 Een betalingsherinnering maken
 Een factuur voorbeeld

Volg Insight Experts via jouw Facebook page


Deel deze pagina met jouw sociale netwerken

Sitemap voor deze pagina

BI