Inzicht in uw bedrijfsgegevens en processen
Contact   |   Vacatures   |   Inloggen
#1 in inzichten en expertise
menu_header

Business Analytics Technologie

De Business Analytics technologie waar wij onze oplossingen voor u realiseren, zijn gebaseerd op het beste en meest innovatieve Business Analytics platform en technologie van dit moment en richting de toekomst.

Het voordeel van het geselecteerde Business Analytics platform, is dat het voor iedere eindgebruiker binnen uw organisatie een rapportagetool en analysemogelijkheid heeft. Deze is afgestemd op de functionele behoefte van de eindgebruikers. Tevens kunnen er meerdere databronnen ontsloten worden, zodat een 'realtime' en eenduidige beeld over een of meerdere databronnen heen voor de eindgebruikers ontstaat. Op deze manier heeft de eindgebruiker binnen uw organisatie toegang tot de meest actuele informatie, welke op maat gesneden gepresenteerd wordt. Uiteraard zijn zaken zoals schaalbaarheid, flexibileit, veiligheid en snelheid gewaarborgd binnen dit innovatieve Business Analytics platform.

Als wij kijken naar de verschillende rapportagemogelijkheden voor de eindgebruikers binnen uw organisatie, dan zijn hier verschillende 'kijkglazen' te onderscheiden:

arrow_hyperlinks_body.jpg Business Analytics Interactive Dashboards
arrow_hyperlinks_body.jpg Business Analytics Answers
arrow_hyperlinks_body.jpg Business Analytics Publisher
arrow_hyperlinks_body.jpg Business Analytics Delivers
arrow_hyperlinks_body.jpg Business Analytics Office plugin

Kijkglas: Business Analytics Interactive Dashboards

Interactive Dashboards bieden u een complete informatieanalyse en rapportage-omgeving die op een veilige en afgeschermde manier wordt weergegeven in een webbrowser.  Op deze manier kunt u via iedere webbrowser en lokatie toegang krijgen tot uw informatievoorziening en hoeft er geen additionele complexe software op de pc of laptop geinstalleerd te worden.

De Interactive Dashboards heten niet voor niets "Interactive Dashboards", binnen de Dashboards kan namelijk interactie en analyse van de informatie plaatsvinden. Zo kunt u bijvoorbeeld op een hoog niveau een trend waarnemen, maar kan binnen de waargenomen trend razendsnel worden doorgeklikt naar de onderliggende oorzaken (root cause analysis) en kunnen er voorgedefinieerde acties vanuit de Interactieve Dashboards gestart worden om bijvoorbeeld het proces bij te sturen. Op deze manier onstaat er een 'closed loop' van data analyseren, verbeteren door actie te initialiseren en de uitkomsten van deze actie analyseren.

Binnen de Interactive Dashboards kunnen grafieken, tabellen en rapporten op een gebruikersvriendelijke en grafisch rijke manier getoond worden, die data uit een of meerdere gegevensbronnen bevatten. Zo kunnen, als voorbeeld, uw sales medewerkers binnen een Dashboard zien wat voor campagnes de marketingafdeleing heeft lopen, maar kunnen ook realtime voorraadposities worden weergegeven van de afdeling inkoop. Kortom, Interactive Dashboards bieden uw medewerkers een integraal beeld over de verschillende afdelingen binnen uw organisatie (horizontale integratie) en kan vanuit het proces gestuurd en geanalyseerd worden.

Omdat de Interactive Dashboards in een webbrowser worden weergegeven, is dit ook uitstekend te integreren met uw eigen intranetomgeving, website of applicaties. Op deze manier kunt u interne of externe belanghebbende binnen uw organisatie ook toegang geven tot de juiste informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leverancier, klanten, partners etc).

Kijkglas: Business Analytics Answers

Answers bieden u de mogelijkheid om zelf binnen het Business Intelligence platform adhoc allerlei rapporten en grafieken te maken, zodat een opmaat gesneden informatieanalyse en rapportage-toepassing opgeleverd kan worden.

Vervolgens kunnen de opgeleverde rapporten en grafieken in Answers en/of Interactive Dashboards aan de verschillende gebruikers binnen uw organisatie beschikbaar worden gesteld. Maar ook kunnen de rapporten en grafieken gebouwd in Answers gedistribueerd worden via de Publishing oplossingen naar de juiste doelgroep.

Op deze manier kunnen de rapporten en grafieken en tabellen op maat gemaakt worden of kan een de vraag van specifieke analyse voldaan worden. Het grote voordeel is dat de eindgebruikers binnen uw organisatie zelf rapporten en grafieken kunnen maken of kunnen aanpassen zonder tussenkomst van de IT-afdeling of dure externe concultants.

Kijkglas: Business Analytics Publisher

Met de Business Intelligence Publisher oplossing is het mogelijk om de rapporten en grafieken te publisheren in het juiste formaat, door gebruik te maken van grafisch sterke templates.

Op deze manier kan de informatievoorziening buiten de Business Intelligence omgeving plaatsvinden. Enkele toepassingen zijn facturatieprocessen, voorraadlijsten, financiele overzichten etc. Denk hierbij ook aan rapportages in Adobe PDF, Microsoft Word documenten, HTML-files, en print-vriendelijke formaten etc.

Nadat de rapporten gereed zijn gemaakt voor distributie, kunnen deze bijvoorbeeld op geprogrammeerde tijden naar een printer gestuurd worden. Maar ook is het mogelijk om de rapporten via e-mail te versturen.

Kijkglas: Business Analytics Delivers

Met de Business Intelligence Delivers oplossing is het mogelijk om op voorgeprogrammeerde tijden rapporten en grafieken naar de juiste mensen/processen via verschillende kanalen te distribueren. Denk hierbij aan/naar printers, e-mailadres(sen), Interactive Dashboards, workflows, intranettoepassingen en websites.

Ook is het mogelijk om met de Business Intelligence Delivers waarschuwingen te generen. Als bijvoorbeeld een voorraadpositie terugloopt naar een bepaald niveau of als in een financieel proces de factuurdatum is verlopen zonder dat de klant betaald heeft, etc. Dan wil je als eindgebruiker pro-actief een waarschuwing krijgen, zodat tot een correctieve actie overgegaan kan worden.

Business Analytics Microsoft Office plugin

Met de Business Intelligence Office plugin is het mogelijk om de Business Intelligence omgeving te integreren met de Microsoft Office producten. Op deze manier heeft u altijd toegang tot de juiste en laatste informatie, omdat de grafieken en tabellen uit de Business Intelligence omgeving ook in uw Office-toepassingen getoond kunnen worden.

Door de toepassing van de Office Plugin hoeft u dus niet langer uw kostbare tijd te besteden door gegevens uit verschillende applicaties of rapportages 'te knippen en te plakken' en weer in Microsoft Office samen te voegen tot het juiste formaat. Zodat uw vervolgens de informatie kunt delen met andere medewerkers binnen uw organisatie of additionele berekeningen of opmaak van de rapportages kunt toepassen. BI Technologie
 Interactive Dashboards
 Answers
 Publishing
 Delivers
 Office integratie
 Server
 BI Applicaties
 Financial Analytics
 Project Analytics
 Human Resource Analytics
 Supply Chain Analytics
 Customer Sales Analytics
 Procurement and Spend Analytics
 Manufacturing Analytics
 BI Projecten
 Project management
 Datawarehousing
 Advisering / BICC
 Consultancy
 Over ons
 Contact
 Netwerkorganisatie
 Portfolio
 Laatste nieuws
 Inzetbare consultants
 Vacatures
 Blog
 FacturatieOffice.nl facturatie software
 Gratis urenregistratie
 Een factuur maken
 Een creditnota maken
 Een offerte maken
 Een pakbon maken
 Een betalingsherinnering maken
 Een factuur voorbeeld

Volg Insight Experts via jouw Facebook page


Deel deze pagina met jouw sociale netwerken

Sitemap voor deze pagina

BI