Inzicht in uw bedrijfsgegevens en processen
Contact   |   Vacatures   |   Inloggen
#1 in inzichten en expertise
menu_header

Business Analytics Interactive Dashboards

Interactive Dashboards bieden u een complete informatieanalyse en rapportage-omgeving die op een veilige en afgeschermde manier wordt weergegeven in een webbrowser.  Op deze manier kunt u via iedere webbrowser en lokatie toegang krijgen tot uw informatievoorziening en hoeft er geen additionele complexe software op de pc of laptop geinstalleerd te worden.

De Interactive Dashboards heten niet voor niets "Interactive Dashboards", binnen de Dashboards kan namelijk interactie en analyse van de informatie plaatsvinden. Zo kunt u bijvoorbeeld op een hoog niveau een trend waarnemen, maar kan binnen de waargenomen trend razendsnel worden doorgeklikt naar de onderliggende oorzaken (root cause analysis) en kunnen er voorgedefinieerde acties vanuit de Interactieve Dashboards gestart worden om bijvoorbeeld het proces bij te sturen. Op deze manier onstaat er een 'closed loop' van data analyseren, verbeteren door actie te initialiseren en de uitkomsten van deze actie analyseren.

Binnen de Interactive Dashboards kunnen grafieken, tabellen en rapporten op een gebruikersvriendelijke en grafisch rijke manier getoond worden, die data uit een of meerdere gegevensbronnen bevatten. Zo kunnen, als voorbeeld, uw sales medewerkers binnen een Dashboard zien wat voor campagnes de marketingafdeleing heeft lopen, maar kunnen ook realtime voorraadposities worden weergegeven van de afdeling inkoop. Kortom, Interactive Dashboards bieden uw medewerkers een integraal beeld over de verschillende afdelingen binnen uw organisatie (horizontale integratie) en kan vanuit het proces gestuurd en geanalyseerd worden.

Omdat de Interactive Dashboards in een webbrowser worden weergegeven, is dit ook uitstekend te integreren met uw eigen intranetomgeving, website of applicaties. Op deze manier kunt u interne of externe belanghebbende binnen uw organisatie ook toegang geven tot de juiste informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leverancier, klanten, partners etc). BI Technologie
 Interactive Dashboards
 Answers
 Publishing
 Delivers
 Office integratie
 Server
 BI Applicaties
 Financial Analytics
 Project Analytics
 Human Resource Analytics
 Supply Chain Analytics
 Customer Sales Analytics
 Procurement and Spend Analytics
 Manufacturing Analytics
 BI Projecten
 Project management
 Datawarehousing
 Advisering / BICC
 Consultancy
 Over ons
 Contact
 Netwerkorganisatie
 Portfolio
 Laatste nieuws
 Inzetbare consultants
 Vacatures
 Blog
 FacturatieOffice.nl facturatie software
 Gratis urenregistratie
 Een factuur maken
 Een creditnota maken
 Een offerte maken
 Een pakbon maken
 Een betalingsherinnering maken
 Een factuur voorbeeld

Volg Insight Experts via jouw Facebook page


Deel deze pagina met jouw sociale netwerken

Sitemap voor deze pagina

BI